Stanislav Babić - Biografija

Rođen u Zagrebu 1945. Nakon studija ekonomije na zagrebačkom sveučilištu od 1970. do 1989. radio kao direktor predstavničkih tijela programa marketinga za TV Beograd, Titograd i Prištinu u SR Hrvatskoj. 1990. u Beču osniva svoju produkcijsku kuću “Vestaco G.M.B.H.”, a 2001. U Zagrebu osniva TELEFILM d.o.o. Osim marketinških filmova producirao je dokumentarne i igrane filmove. 

Filmografija:

  • 2016. – Ministarstvo ljubavi, Pavo Marinković, producent
  • 2014. – Broj 55, Kristijan Milić, izvršni producent
  • 2012. – Ljudožder vegeterijanac, Branko Schmidt, producent
  • 2009. – Metastaze, Branko Schmidt, producent
  • 2006. – Put lubenica, Branko Schmidt, producent
  • 2004. – Konjanik, Branko Ivanda, producent